Fleur prematuur geboren 26 weken

Fleur

Fleur

 

Lieve Fleur,

Toen ik je kwam bezoeken, was je net 6 weekjes jong en waauw, wat doe jij het al goed. Je mocht voor de fotoreportage zelfs even alle toeters en bellen uitdoen. De liefde en warmte straalden ervan af en je papa wilde je zo graag naar huis meenemen. Ik geef hem geen ongelijk. Toen je mama je bijzondere verhaal vertelde, werd ik even heel stil. Je bent het levende bewijs dat we nooit mogen opgeven! Ik hoop dat je net zoals je mama en papa altijd je intuïtie kan en mag volgen. Word snel sterk en groot, Fleur, want je mama, papa, broertjes en zusje staan te popelen om je thuis te verwelkomen.

Liefs, Natasja.

*******

De ouders:

Lieve Fleur, op 19+5 weken braken mama haar vliezen veel te vroeg. Mama en papa reden naar het ziekenhuis. Daar werd mama haar vermoeden bevestigd, haar vliezen waren gebroken. Mama werd opgenomen en er werd heel vaak gekeken hoe het met je ging. Op 22 weken is er terug water in mama haar buik gespoten. Maar ook dat hielp niet. De arts van UZA had je helemaal opgegeven en vertelde dat je een kastplantje zou worden. Normaal zou je die maandag daarop geboren worden (niet levend) Maar mama kon hier niet mee om en besloot een 2e opinie te vragen in Leuven.

Daar kreeg je wel een kans. Mama en jij werden goed gevolgd en op 25+5 moest mama binnen komen in Leuven. Enkele dagen later ging je hartslag de hoogte in en kreeg mama koorts. En dus besloten ze om je te laten komen. Daar was je dan zo klein maar ooh zo mooi: 870 gram en 34 cm.

Je hebt twee klaplongen moeten doorstaan. Maar ooh wat deed je het goed al van in het begin. Voor de fotoshoot mocht je zelf zonder neusbrilletje van de artsen. Wat zijn we super fier op jou. Nu moet je nog de schimmel in je long overwinnen en groter worden. We zullen er altijd voor je zijn. We hopen dat je binnen een paar weken lekker met ons mee naar huis mag. Daar kun je dan opgroeien en samen spelen met jouw broers en zus.

Natasja, de fotograaf van Earlybirds, heeft heel mooie foto’s van jou gemaakt. Zodat we over enkele jaren aan je kunnen laten zien hoe klein en fijn je wel niet was.

Liefs papa en mama.

Bedankt Natasja voor de super mooie foto’s. Dit is een super herinnering en we zijn je dan ook eeuwig dankbaar.

3 antwoorden
 1. Augustinus
  Augustinus zegt:

  Heel veel liefde en geluk toegewenst met jullie sterke meid.
  Zelf ben ik bevalleb op 31.4 maar kan me niet voorstellen hoeveel jullie hebben doorstaan.
  Een vechtertje is het zeker!
  Hopelijk mag ze snel met jullie mee naar huis.
  Nogmaals veel geluk.

  Beantwoorden
 2. Landri
  Landri zegt:

  Wat een mooie dochter! Gelukkig dat jullie een tweede opinie gevraagd hebben in een ander ziekenhuis en zijn blijven hopen, want jullie dochtertje bewijst dat wonderen de wereld nog niet uit zijn! Geniet van jullie kleine meid en omring haar met alle liefde van de wereld!

  Beantwoorden
 3. Griet
  Griet zegt:

  Tis ook een pink girl! Go for it meid! Super dat jullie voor deze kleine meid gevochten hebben! Geniet er dubbel van… knuffel van Marilou (8 april 2015 baai 3 303)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.