Fleur

Van de ouders:
Na een heerlijk onbezonnen zwangerschap van 25 weken werd ik goed ziek. Het begon met een goede griep van 3 weken daarna 2 weken luchtweginfectie helaas. Toen eindelijk opgeknapt had ik een veel te hoge bloeddruk. Medicijnen gekregen en weekend afwachten of het minder werd. Helaas maandag 23 mei toch op genomen met zwangerschap vergiftiging met 29+6 weken. Wat een rollercoaster, opgenomen in Enschede toen naar Zwolle daarna naar Nijmegen en met 32 weken weer terug in Enschede. Meerdere malen aan het infuus gelegen met magnesium en bloeddrukverlagende medicijnen. Ook had ik het maximale tablet medicatie wat je mag hebben om je bloeddruk te verlagen, helaas bleef het vrij hoog. 7 juni weer in Enschede, wat was ik blij, terug bij iedereen die in de buurt woont en zou onze kleine meid geboren worden dan wordt ze toch een echte tukker. Plan was 35 weken halen, maar was wel voorbarig, maar we gaan ervoor. Helaas dacht mijn lichaam de volgende dag er anders over en moest onze lieve sterke meid gehaald worden. Daar was ze dan onze Fleur met een gewicht van 1692 gram. En meteen ging ze huilen en kon ze eigenlijk zonder toeters en bellen naar de neonatologie. Papa ging met haar mee en mama werd nog behandeld. Eenmaal op de afdeling had ze toch nog hulp nodig met ademen en kwam ze aan de cpap, maar dit had ze al na 2 dagen niet meer nodig. En wat hebben we al wat mijlpalen behaald, nu alweer 35 weekjes en zit ze op 45ml per 8 voeding en in een wiegje zonder kruiken. Op de dag dat we de fotoshoot hadden bedacht ze dat het leuk zou zijn om de sonde eruit te trekken met een rode wand als gevolg Mama en papa zijn heel trots op jou en kunnen niet wachten tot je mee naar huis mag

Groetjes Wilbert en Jessica en Fleur

Van de fotograaf:
Op zaterdag 25 juni stap ik het MST binnen voor de reportage van Fleur. Fleur is met 32 weken geboren na een spannend einde van de zwangerschap. Ik tref een heel mooi, klein meisje bij papa op de borst. Ze krijgt eten via de sonde. Wat een tevreden meisje! En wat een enthousiaste papa en mama, alsof ik ze al jaren ken. Na een rustmomentje na de voeding, mag Fleur lekker in bad, ze geniet er zichtbaar van, helemaal ontspannen! Daarna nog een knuffelmomentje met mama en dan gaat Fleur weer lekker naar bed!

Lieve Fleur, wat ben jij een heerlijk tevreden meisje. Groei maar snel zodat je lekker met papa en mama mee naar huis kunt!!

Lieve groet, Anouk

1 antwoord
  1. Tante Petra
    Tante Petra zegt:

    Als oudtante van Fleur wil ik zeggen wat een enorme topper je bent Fleur, Wilbert en Jessica geniet van jullie prachtig, sterke, knappe dochter!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.