Fiene prematuur geboren met 31 weken en 4 dagen, NICU, Alrijne Leiderdorp, LUMC Leiden

Fiene

Fiene prematuur geboren met 31 weken en 4 dagen, NICU, Alrijne Leiderdorp, LUMC Leiden
Lieve eigenwijze Fiene,

Deze week ben ik naar het Alrijne in Leiderdorp gegaan om daar Fiene met papa en mama vast te leggen. Fiene werd met ruim 31 weken geboren, maar een aanleiding was er niet voor. De enige reden die er te verzinnen was: ze wilde haar papa en mama gewoon eerder zien. Al gauw laat ze zien dat het al een hele meid is, want ze komt op een gegeven moment binnen 1 week tijd 400 gram aan. Wat een kanjer!! En ook tijdens de shoot laat ze haar eigen willetje duidelijk zien. Heerlijk, ik hou er zo van! Papa en mama genieten zichtbaar van hun eerste kindje. Badderen, verzorgen, voeden en genieten is wat ik mocht vastleggen dit uurtje. Mooi om deze trotse ouders met hun dochter te zien!

Lieve Fiene, groei maar goed door zoals je al hebt gedaan en behoudt je eigen willetje maar hoor, is veel te leuk! En papa en mama: veel geluk met zijn drietjes en vooral genieten zodra jullie haar mee naar huis mogen nemen!

Liefs, Rianne

————————–

Op maandag 18 september 2017 is onze dochter met 31+4 weken geboren. Voor ons een grote verrassing, want tot zondagavond was er nog helemaal niets aan de hand. Gelukkig gaat het heel goed met haar. Na 8 dagen op de NICU in het LUMC mocht ze naar het Alrijne ziekenhuis. Daar kwam Rianne foto’s maken. Een vrolijke, enthousiaste meid die prachtige foto’s heeft gemaakt van onze trots. Op sommige momenten heb je niet eens door dat ze er is. We zijn heel erg blij met de foto’s die weergeven hoe ontzettend trots en dankbaar wij zijn op onze Fiene.

Rianne, heel erg bedankt!
Groetjes Freek en Susanne

3 antwoorden
 1. Martin Rinkel
  Martin Rinkel zegt:

  Rianne,
  Wat heb je mooie foto’s gemaakt van onze kleindochter met onze dochter en schoonzoon.
  Ook wij zijn als oma en opa erg trots op Fiene zoals ze het doet maar zeker ook op haar mama en papa zoals zij haar in hun hart hebben gesloten en hoe ze het toch allemaal maar doen.

  Beantwoorden
 2. Irene Reijmers
  Irene Reijmers zegt:

  Het zit in haar naam denk ik:) onze fien is met 34 weken geboren, ook zonder enige aanleiding en ook bij ons was er zondag nog niets aan de hand en maandagochtend begon het ineens! Zo jammer dat we toen niet op de hoogte waren van dit mooie initiatief, had jullie heel graag op bezoek gehad! Elke rapportage heeft keer op keer prachtige foto’s, zo bijzonder en mooi wat jullie met zijn allen doen! Bij een eventuele volgende vroeggeboorte ga ik jullie zeker bellen! Draag jullie een warm hart toe! En kersverse ouders heel veel geluk met jullie dappere meisje! Onze fien is nu 6 maanden en zo’n stoer, eigenwijs meisje!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.