Fenna

Fenna

Wat blijft het bijzonder om een aanvraag te mogen ontvangen voor een reportage voor de stichting! Dit keer een meisje, Fenna! Op 2 september ging ik dan ook richting Bergen op Zoom om wederom een mooie reportage te mogen maken.

In de hal werd ik opgehaald door Ilona, de mama van Fenna. Bij het binnenkomen van de kamer zag ik gelijkenis, ik was in precies dezelfde kamer al een keer eerder geweest, puur toeval! Ik werd ook hartelijk ontvangen door de papa van Fenna, Mitch.

Ilona had een fijne zwangerschap, nergens last van en geen idee dat met 32 weken de vliezen zouden breken! Geschrokken werd ze opgenomen in het ziekenhuis, waar diverse onderzoeken volgde. Ze verloor al wel vruchtwater, maar mocht wel naar huis. Een spannende tijd breekt aan waarbij uiteindelijk met 33 weken toch Fenna ter wereld kwam.

Gelukkig was alles goed met de kleine meid en gaat nu ook alles goed. Sinds vandaag is ze van de monitor af, wat fijn! Kort daarna ontving ik het bericht dat ze al naar huis mocht, net op tijd voor de reportage! Voor nu lekker genieten in je nieuwe huisje Fenna!

Lieve groetjes, Janneke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.