Fenna prematuur 26 weken

Fenna

Fenna prematuur 26 weken

Onze sneltrein begon 19 oktober te rijden. Mijn vliezen braken, geheel onverwacht. Na 10 dagen kwam ons wonder te wereld. Na jaren van vechten om onze wens in vervulling te laten gaan, werd onze droom sneller vervuld dan verwacht. Fenna kwam ter wereld na 26.4 weken zwangerschap op 29 oktober om 0.37 uur. Ze was 37 cm lang en woog 845 gram. Ze is een ontzettende sterke en dappere vechter. Veel tegenslagen heeft ze gelukkig niet gekend. Je leven veranderd in een paar seconden maar wij zijn dankbaar dat Fenna een hoop leed bespaard is gebleven. De trein rijdt snel door, emoties die we niet kenden. Maar zo trots dat we zijn op ons meisje, dat is met geen pen te beschrijven. Houden van heeft een andere betekenis gekregen. Onze roze wolk, daar zweven we nog steeds op rond. En langzaam maar zeker gaat de trein minder hard rijden, het eindstation komt dichterbij. Het verlangen van als gezin thuis komen groter. Maar wij vertrouwen op een mooie toekomst waarvan we nu alweer dromen.

Liefs Ryan, Cynthia en Fenna

*****************

De fotograaf:

Vol bewondering heb ik toegekeken hoe de ouders van Fenna met een natuurlijke vanzelfsprekendheid Fenna verzorgden en in bad deden. Zo’n klein meisje, wat pienter uit haar oogjes keek, alles gelaten over zich heen liet komen, genoot van haar wasbeurt in de tummytub (met een heerlijke warmtelamp erboven) en lekker bij papa mocht buidelen. Ze werd gemeten; 39 cm en gewogen; 1345 gram. Ze was gegroeid! Zo klein, maar zo sterk! Ze dronk soms al uit een flesje! Het was weer een eer om dit kleintje met haar liefhebbende ouders te mogen vastleggen. Fenna, ga zo door!

Tineke Giesbers

1 antwoord
 1. Ryan en Cynthia
  Ryan en Cynthia zegt:

  Lieve Tineke,

  Wij willen je nogmaals danken voor de super mooie foto’s. Een mooie herinnering aan deze zware tijd. Wat zijn wij je dankbaar dat je dit voor ons hebt willen doen. Wij zijn blij dat er zn mooie stichting is en wij willen hen ook bedanken.

  Liefs Ryan, Cynthia en Fenna

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.