Fajah & Jason

Fajah & Jason
Eindelijk dan mij eerste Earlybirdjes, en dan nog wel twee tegelijk! Fajah en Jason hadden dan ook de primeur hier in Twente en aan mij de eer!

Ik werd hartelijk ontvangen door de ouders en samen gingen we naar boven. Ze hadden een kamertje voor zichzelf, dat er erg knus uitzag.De verpleegkundigen doen er echt alles aan om het de ouders en de baby’s naar de zin te maken.

Erg leuk die vrolijke hemeltjes, en de slingers die aan de bakjes hangen met de namen van de kinderen erop, en leuke kaartjes met mijlpalen.

Jason en Fajah zijn geboren met 27 weken en inmiddels al behoorlijk gegroeid.

Na de nodige zorgen gaat het elke dag wel een stukje beter met ze. Alhoewel ze met regelmaat wel een dipje krijgen omdat ze gestimuleerd worden steeds meer zelfstandig te gaan ademhalen.

De eerste keer dat de apparatuur begint te piepen, schrik ik er toch wel een beetje van.Jason verkleurd zelfs iets. Maar  aan de reactie van Marly, Rinus en de verpleegkundige te zien is dit normaal.

Jason is een mannetje dat zich al best laat horen, en Fajah vindt het eigenlijk allemaal wel goed en slaapt overal lekker doorheen. De papa en mama hebben de tweeling lekker gevoed en geknuffeld en ik heb al dat moois voor ze vast mogen leggen!

Na afloop kreeg ik nog een heerlijke doos chocolaatjes mee naar huis.

Ik vond het een bijzondere ervaring! ”

***********************************

De ouders:

Toen Fajah & Jason net geboren waren vertelde een vriendin dat ze had gehoord over Earlybirds. Ze vertelde dat Earlybirds hele mooie foto’s maakt van te vroeg geboren kindjes. Na een aantal dagen dacht ik, laat ik de site eens bezoeken. Na een aantal blogs te hebben gelezen leek het me wel wat. Toch heb ik ons niet direct aangemeld omdat ik graag zeker wou weten dat het goed zou gaan met de kleintjes en omdat ik niet wist wat we konden verwachten van de stichting. 

Toen het goed ging en Fajah & Jason naar Enschede mochten, heb ik het aanmeldformulier verstuurd. Ik kreeg al snel een reactie van Jola! Ik vertelde haar dat Fajah & Jason nog aan de CPAP lagen en dat ik dat best jammer vond voor de foto’s omdat de CPAP hun gezichtje zo bedekte. 

Toen hebben we besloten te wachten tot ze allebei de neusbril zouden krijgen. Dit ging best snel en Jola kwam op 1 april om de reportage te doen! 

We vonden het best spannend maar toen we haar zagen voelden we ons meteen op ons gemak. Jola was heel ontspannen tijdens de reportage en dat vonden we erg fijn! We zijn heel blij dat ze dit voor ons vast heeft willen leggen en hopen dat ze meer reportages mag doen in Enschede!

Het is zo fijn om mooie foto’s te hebben, en die hebben wij dankzij Jola en Earlybirds!

Hartstikke bedankt en ga zo door!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.