Eller prematuur geboren met 31 weken en 4 dagen, hoge bloeddruk, zwangerschapsvergiftiging, HELLP syndroom, keizersnede, Zuyderland Heerlen

Eller

Eller prematuur geboren met 31 weken en 4 dagen, hoge bloeddruk, zwangerschapsvergiftiging, HELLP syndroom, keizersnede, Zuyderland Heerlen
De fotograaf:

Zondag 13 augustus mocht ik op bezoek bij kleine Eller, geboren op 13 juli na een zwangerschap van 31 weken + 4 dagen. Toen ik binnen kwam stond mij al een lieve jongedame op te wachten, trotse zus Naomi, wat een gezellige ochtend heb ik bij jullie gehad! Eller lag nog lekker te slapen dus we hebben hem voor de eerste foto’s ook lekker nog even laten liggen in zijn bedje.

Toen was het tijd voor een badje, waarbij het hele gezin mee hielp. Naomi was lekker enthousiast met het schuim. maar Eller vond het eigenlijk allemaal wel prima en bekeek het zich allemaal eens goed. Tijdens het flesje werd hij toch wel ineens erg moe en vond Eller het toch wel weer gezellig genoeg geweest.. lekker slapen.. Hopelijk mogen jullie snel naar huis waar het echte genieten kan gaan beginnen!

—————

De ouders:

De zwangerschap is anders verlopen dan verwacht. Vanuit de verloskundige werd ik doorverwezen naar de gynaecoloog omdat de bloeddruk te hoog was waar ik medicatie voor kreeg. Daarna vaker op controle in het ziekenhuis. Ze hielden goed in de gaten of ik geen zwangerschapsvergiftiging had. Op 10 juli werd nog verteld dat de eiwitten in de urine hoger waren. In de nacht van 10 op 11 juli kreeg ik veel pijn. Om 6.00u in de ochtend waren we in Heerlen in het ziekenhuis. Daar werd van alles onderzocht en voor ik het wist werd ik naar Maastricht gebracht. Al snel bleek dat ik zwangerschapsvergiftiging en het HELLP-syndroom had. Toen ging alles heel snel. Er werd gesproken over een keizersnede die waarschijnlijk binnen 2 tot 3 dagen al zou plaatsvinden. 13 juli in de ochtend kregen we dan het bericht dat ik rond 10.45u gehaald zou worden voor een keizersnede omdat ik erg ziek was. Om 11.39u is ons zoontje Eller geboren. Hij ging met kleine stapjes in de goede richting. Op 24 juli werd Eller overgeplaatst naar Heerlen. En wat doet hij het toch allemaal goed. Hij gaat nu echt in de goede richting. Wij zijn super trots op onze kleine man. Nu nog wachten tot hij naar huis mag en dan kunnen we gaan genieten als gezin.

Op 13 augustus kwam Sanne foto’s maken in het ziekenhuis. Wat zijn wij blij dat ook deze momenten zijn vastgelegd. Zodat we hier in de toekomst samen naar terug kunnen kijken. Er is zoveel gebeurd waardoor je al snel dingen vergeet. Heel erg bedankt voor deze mooie herinnering.

Groetjes Jeroen, Natasja, Naomi en Eller

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.