Ella

Ella

 

Op zondag 8 februari was ik op bezoek in de nieuwe Meander ziekenhuis in Amersfoort. Een mooi nieuw gebouw met een zeer vriendelijk moeder- en kind afdeling. Eerst heb ik Marvin, de vader van kleine Ella ontmoet, en tijdens de kennismaking liet hij mij weten hoe dankbaar en tevreden ze zijn met de goede zorg in de ziekenhuis, en ook mocht ik vaak horen hoe zeer ze het initiatief waarderen van de Stichting Earlybirds. Parel, het Earlybirdje was ook een grote schat!

Ella was 6 weken te vroeg geboren, of zoals Marvin het zegt: ze had gewoon geen zin meer om binnen te blijven. Gelukkig lagen ze al in de ziekenhuis toen Ella werd geboren, en in paar uurtjes ze was veilig op de wereld. Het gaat heel goed met haar, ik had echt het idee dat ze echt haar best doet om zo snel mogelijk naar huis mogen gaan! Want ja, hoe goed de zorgen ook zijn in het ziekenhuis, ze verheugen zich heel erg op het moment dat ze naar huis mogen.

Ella was trouwens ook een geboren fotomodelletje: ze keek met grote nieuwsgierige ogen naar mij als fotograaf, en stopte af en toe even met haar bewegingen om even voor de foto te poseren.

Groetjes, Agi.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.