Elise-Grace prematuur geboren met 34 weken en 1 dag, zwangerschapsvergiftiging, MC Zuiderzee Lelystad, couveuse, flesvoeding

Elise-Grace

Elise-Grace prematuur geboren met 34 weken en 1 dag, zwangerschapsvergiftiging, MC Zuiderzee Lelystad, couveuse, flesvoeding

“Het verhaal van Elise
Met een beginnende zwangerschapsvergiftiging werd mama opgenomen in het ziekenhuis. Een spannende tijd begon, want dat hun meisje niet lang meer zou blijven zitten, was duidelijk. Maar hoe lang dan nog?

Op 12 november werd Elise geboren, na 34+1 weken zwangerschap. Ze woog 1515 gram, helemaal af en toch zo klein! Als Elise 10 dagen is ontmoet ik haar met papa en mama in het MC Zuiderzee in Lelystad. ‘Oooh, wat ben je klein en zo mooi!’, was het eerste wat ik dacht. Moeder zat met Elise op de arm te stralen! Ze krijgt bij de verschoning een prachtig jurkje aan, maatje 42. Dan is er een half uurtje tijd voor knuffels en kusjes! Eerst met mama, daarna bij papa. Zoveel liefde en aandacht voor elkaar, wat heb ik daarvan genoten. Elise lag nog in de couveuse tijdens de dag van de reportage. Wat kan er in een week veel veranderen!

Moeder vertelt zaterdag: “Ze deed het ineens zo super dat het ziekenhuis afgelopen donderdag geen reden zag om haar nog langer daar te houden. De afgelopen dagen ging het infuus er vanaf, werd de antibiotica stopgezet en kon ze hele flesjes voeding op. Echt fantastisch hoe dat zo snel kan gaan.”

Lieve kleine meid
Wat ben je wilskrachtig
In je blik al zoveel wijsheid
Papa en mama bekijken je aandachtig
Jij hebt ze een beetje vroeg met je komst verblijd
Oh oh, wat ben je prachtig!

En nu mag ik haar dan aan jullie voorstellen! Dit is Elise Grace! Een heel mooi klein prinsesje, nu thuis in haar eigen wiegje.

Diana & Rigilio heel veel geluk!
Liefs,
Rolinka

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.