Elena prematuur geboren met 34 weken, AZ Palfijn, couveuse, UZA

Elena

Elena prematuur geboren met 34 weken, AZ Palfijn, couveuse, UZA

Hoi, ik ben Elena!

Hoewel ik uitgerekend was voor Kerstmis, heb ik, totaal onverwacht voor mijn ouders Karen en Nordin, voor een andere feestdag gekozen, namelijk 11 november! Zes weken te vroeg en dus net geen 34 weken zwangerschap maar zo welkom geheten door iedereen…

Mijn grote zus Laura heeft na 4 jaar zeuren om een broer of zus, eindelijk “haar zin” gekregen en is dan ook supertrots.

Net omdat ik ervoor gekozen heb wat vroeger de wereld te ontdekken, ben ik mijn reis begonnen in AZ Palfijn waar ik anderhalve week geweldig verzorgd werd in mijn couveuse. Nadien ben ik even verhuisd naar UZA om aan te sterken (mijn darmpjes protesteerden een beetje) maar elke dag zet ik een klein stapje vooruit!

Op 3 december mocht ik plots mijn eerste feestkleedje aan: Luzanne de fotograaf van Earlybirds kwam op bezoek. Zowel ik, mijn grote zus Laura en mijn ouders mochten op de foto waarop we allen stonden te blinken van trots. Dank je wel Luzanne om dit geweldige moment zo mooi vast te leggen!

Ok, ik ben nog klein maar ik denk dat ik al wel een beetje bewezen heb dat ik een vechtertje ben (of zou je het een beetje koppig durven noemen?).

Tot later iedereen en alvast een dikke merci voor allen die zo fantastisch voor mij gezorgd hebben!
Elena

———————-

Door de fotograaf:

Lieve Elena,
De dag dat ik jou mocht komen fotograferen hadden je ouders en zus Laura net te horen gekregen dat jij de volgende dag mee naar huis mocht! Er moesten nog wat praktische zaken geregeld worden maar je bent zo welkom thuis dat dat allemaal wel opgelost gaat worden. De shoot was heerlijk relaxt en ik heb genoten om even bij jou in je wereldje in het ziekenhuis te mogen zijn. Ik weet zeker dat het je niet zal ontbreken aan warmte en liefde. Ik wens je alle geluk van de hele wereld toe!

Nordin, Karen en Laura heel veel geluk met jullie mooie meisje!
Liefs Luzanne

5 antwoorden
 1. Geertje
  Geertje zegt:

  Hoi Elena!
  In Jan Palfijn was je mijn patiëntje, blij om te horen dat het je goed gaat! En wat een mooie foto’s! Hopelijk mag je nu snel mee naar huis, met mama en papa en kleine zus! Als je in de buurt bent, kom je nog maar eens showen!
  Geertje
  Prematurenverpleegkundige zna Jan Palfijn.

  Beantwoorden
 2. Nordin (papa van Elena en Laura)
  Nordin (papa van Elena en Laura) zegt:

  Hoi Luzanne,

  Mijn eeuwige dank voor je mooie foto’s! Jullie stichting is echt een prachtig initiatief!

  Hoi Geertje,

  Wat leuk om je reactie te lezen! Ook voor jou en het hele team van ZNA: dikke merci voor wat jullie deden, nog steeds doen en hopelijk nog lange tijd blijven doen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.