Eline prematuur geboren met 31 weken en 5 dagen, Bravis moeder en kind, buidelen

Eline


Eline prematuur geboren met 31 weken en 5 dagen, Bravis moeder en kind, buidelen

Op 17 november ben ik voor WereldPrematurenDag in het Bravis moeder kind centrum Bergen op Zoom. Daar maak ik kennis met Eline en haar mama Linda. Eerder die week hebben ze een aanvraag gedaan voor een fotoshoot van Earlybirds en ik weet al dat ik die mag verzorgen. Via de app hebben we contact gehad en afgesproken dat ik vandaag even langskom. Eline is net helemaal klaar en ligt weer heerlijk in haar bedje te slapen. Ik maak een paar foto’s en dan ga ik bij Linda zitten om naar hun verhaal te luisteren. Een verhaal waar mama nog steeds emotioneel van wordt.

Eline is de kleine zus van Maarten. Maarten is tweeënhalf jaar oud en hij is de reden voor het aanvragen van de fotoshoot van Earlybirds. Maarten is namelijk na zijn veel te vroege start gefotografeerd door een van mijn collega’s in het Erasmus MC Rotterdam. Hij is geboren met 25 weken en vocht voor zijn leventje. Mama vertelt dat ze heel blij waren met de mooie foto’s die ze toen mochten ontvangen. En papa schreef op het aanmeldformulier “Eerder maakten jullie prachtige foto’s van onze zoon Maarten (geboren 06/05/2016); we kijken daar vaak naar terug ”.

Hun dochter Eline werd geboren na een zwangerschap zonder complicaties. Met 31 weken en 5 dagen vond ze het tijd om papa, mama en Maarten in het echt te ontmoeten. In vergelijking met haar broer destijds is Eline al een grote baby. Voor papa en mama betekent dat iets minder zorgen, want Eline doet het prima. Al snel maakt ze stapjes vooruit en is ze sterk genoeg om vanuit Rotterdam naar Bergen op Zoom te verhuizen. Hier moet ze vooral groeien en leren drinken en mama vertelt dat dit aardig lukt.

Een week na onze eerste ontmoeting mag ik Eline, Maarten, mama Linda en papa Sjoerd fotograferen. Maarten is lief voor zijn kleine zus en geeft haar kusjes en ze mag heerlijk buidelen. Helemaal ontspannen ligt ze te slapen op mama’s borst, terwijl papa ernaast zit en vol trots naar zijn meisje kijkt.

Het perfecte plaatje wordt het niet met het slechte licht in Bergen op Zoom, maar hopelijk toch een mooie herinnering aan jullie tijd in hier. Ik wens jullie het allerbeste en hoop dat jullie de eerste Kerst met z’n vieren thuis kunnen vieren.
Liefs Conny

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.