Elijah prematuur geboren met 31 weken, ASZ, borstvoeding, sonde

Elijah


Elijah prematuur geboren met 31 weken, ASZ, borstvoeding, sonde

Net voor kerst mocht ik naar Elijah. Ik werd hartelijk ontvangen door zijn papa en mama en samen liepen we naar hun kleine mannetje. Onderweg vertelden ze hun verhaal, ze zijn al een aantal keer van ziekenhuis gewisseld en hebben een spannende tijd doorgemaakt. Gelukkig gaat het nu weer goed met hen alledrie.

Als ik bij Elijah ben ligt hij lekker te slapen en heeft hij duidelijk zin in de fotoshoot, hij heeft steeds zijn handje voor zijn gezichtje ?. Samen verzorgen papa en mama hem en daarna mag Elijah bij mama aan de borst drinken. Hij doet goed zijn best en nadat hij gewogen is krijgt hij nog wat voeding via de sonde. Het is een gezellige, relaxte shoot en iedereen geniet. Na nog een foto met een kerstmuts op , ga ik dit mooie jonge gezin weer verlaten.

Op eerste kerstdag krijg ik een berichtje van mama dat Elijah van de ondersteuning af is én voor de eerste keer in bad geweest is, weer een hele grote stap richting huis!

Ik wens je alle geluk van de hele wereld toe Elijah, samen met je lieve ouders , nog even en dan zijn jullie lekker samen thuis, ik hoop dat die dag snel komt!
Liefs Luzanne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.