Elias prematuur geboren met 30 weken en 1 dag, UZ Leuven, vroeggeboorte, sondevoeding

Elias


Elias prematuur geboren met 30 weken en 1 dag, UZ Leuven, vroeggeboorte, sondevoeding

Op een zonnige zondag in juli mocht ik op bezoek bij Elias in het UZ Leuven. Elias werd heel onverwacht geboren na een zwangerschap van 30 weken. De zwangerschap van Laura en Kim verliep goed. Niets vermoedend gingen ze op 30 weken zwangerschap naar hun afspraak bij de gynaecoloog. Tijdens de 30 weken echo was de gynaecoloog er toch niet helemaal gerust meer in en werd er beslist om Laura meteen door te verwijzen naar het ziekenhuis om daar de komende weken plat te liggen. Daar dacht Elias echter anders over. Hij kon niet meer wachten om zijn mama en papa te ontmoeten. Diezelfde nacht werd Elias geboren. Wanneer ik bij Elias op bezoek ga is hij bijna 4 weken jong. Tijdens de reportage kreeg Elias een bad en mocht hij nadien knuffelen bij mama.

Lieve Elias, wat doe jij het al goed! Mama en papa, nog even geduld, binnenkort mag jullie kleine held mee naar huis. Ik wens jullie al het beste toe!

Liefs,
Tine

———————-

Tekst van de ouders:

Met de snelheid van het licht
Kreeg liefde een gezicht
Helemaal af maar nog heel klein
Zo blij om bij mama en papa te zijn

Graag bedanken wij Tine en de Stichting Earlybirds voor deze mooie ervaring. We hadden ons het begin van een gezinnetje met 3 net iets anders voorgesteld. We dachten gezellig thuis te ontdekken en te genieten. Met deze foto’s hebben we een heel mooie herinnering.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.