Dion 34 weken prematuur Isala Klinieken Zwolle neonatologie

Dion

Dion 34 weken prematuur Isala Klinieken Zwolle neonatologie

Op 24 oktober mocht ik naar de Isala klinieken in Zwolle om Dion en zijn ouders te fotograferen. Dion was geboren  met 34 weken zwangerschap en toen ik daar kwam 8 dagen oud. Hij lag heerlijk te slapen in zijn bedje en had eigenlijk nog helemaal geen zin om wakker te worden.

Nadat hij dan toch besloot wakker te worden is hij heerlijk in bad geweest waar hij duidelijk van genoot! Daarna kreeg hij zijn flesje…

Hij doet het al heel erg goed en met een beetje hoop mag hij al snel naar huis. Ik heb ontzettend genoten tijdens de shoot en het was zo mooi om te zien dat de liefde van papa en mama voor de kleine Dion al zo onvoorwaardelijk was!

Lieve Daphne en Chiel, ik hoop dat Dion snel naar huis mag en dat jullie heerlijk kunnen genieten van jullie mannetje thuis!

*****************

De moeder:

Op dinsdag 13 oktober had ik kennismaking met de kraamhulp. Ik had die dag nog gewerkt en zou vrijdag ook nog moeten werken. Toen kreeg ik woensdag 14 oktober een belletje van m’n werk dat ik nu al met verlof moest omdat ik niet op 50% mocht werken. Die donderdag 15 oktober gezellig naar de markt geweest met mijn moeder. Nog dezelfde dag rond 3 uur begin het te rommelen onder in mijn buik en ik vertrouwde het niet helemaal. Rond 6 uur de verloskundige gebeld en moest een half uur gaan douchen met 2 paracetamol, dat hielp niks, weer gebeld en toen kwam ze langs.Chiel zou die avond overwerken dus hij was pas rond 8 uur thuis. De verloskundige kwam ook rond 8 uur en ik had toen 1 cm ontsluiting. Ik zou ter observatie opgenomen worden in de Isala klinieken te Zwolle. Om 10 uur ‘s avonds had ik nog steeds 1 cm ontsluiting. Ze controleerde me nog een keer om 12 uur en toen zat ik op 3 cm, de bevalling was dus toch echt begonnen!

De volgende dag om 5.48 is Dion geboren, hij moest gelijk de couveuse in en aan de sonde en allerlei draadjes om zijn hartslag en zuurstof in de gaten te houden. Op 21 oktober mocht hij van de monitor af en het wiegje in. Alleen nu moet hij nog zelf leren drinken en dan mag hij lekker naar huis.

1 antwoord
  1. Kimberley
    Kimberley zegt:

    Wat een prachtig ventje geniet er lekker van Daphne en papa 🙂 hopen dat ie snel lekker mee naar huis kan en je daar kan gaan genieten 🙂 kom je vast wel weer tegen in de stad haha

    X kim

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.