Dilara

Van de ouders:

Op 4-12-2022 ben ik wakker geworden met krampen en een harde buik. Mijn man belde naar de verloskundige. Naar een aantal controles van de verloskundige werd er met spoed een ambulance gebeld. Eenmaal in het ziekenhuis bleek dat de placenta aan het loslaten was en dat ik met spoel een keizersnede moest krijgen! En daar was ze dan onze prachtige dochter Dilara. Geboren met 32 weken en een gewicht van 1755gram.
De eerste 6 uur had Dilara geen hulp nodig ze ademde zelf, toch zagen ze wel aan haar dat ze iets meer moeite kreeg. Dilara kreeg hiervoor een C-pap.
Naar 36 uur in Almelo te zijn geweest besloten de artsen om Dilara naar Zwolle te brengen. Hier kreeg ze medicatie voor de longrijping, dit hielp haar heel goed.
Naar 4 dagen IC mocht Dilara weer terug naar Almelo.
Eenmaal in Almelo bleef Dilara grote stappen maken.
– van de zuurstof af
– infuus uit
– uit de  couveuse
– zelfstandig uit en fles en borst drinken
– van de monitor af

Dilara heeft in totaal 24 dagen in het ziekenhuis gelegen en mocht voor het nieuwe jaar “ 28-12-2022 mee terug naar huis.

Onze andere zoon Dylano is een trotse grote broer en wil met alles helpen! Wat doen ze het allebei ontzettend goed en wat ben ik trots en dankbaar op mijn mooie gezin!

Van de fotograaf:

Woensdag  28 december stap ik in de ochtend het ZGT binnen voor de reportage van Dilara. En ik kom op een feestelijke dag, Dilara mag namelijk naar huis!! Dus nog net op tijd voor een reportage!!

Op de kamer tref ik een prachtig meisje, slapend in haar bedje. We gaan ivm het licht even naar een andere kamer, toevallig hebben ze ook op die kamer gelegen. Daar mag Dilara lekker knuffelen met papa en mama. Na heel wat mooie foto’s gemaakt te hebben is het voor mij tijd om afscheid te nemen en voor papa, mama en Dilara tijd om naar huis te gaan!

Lieve Dilara, je mag nu lekker naar huis, naar je grote broer Dylano. Wat zul je verwend worden, want iedereen is gek op jou!

Lieve groet,
Anouk Masselink

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.