Devine prematuur geboren met 32 weken, MST, neonatologie, couveuse, badderen, sonde

Devine

Devine prematuur geboren met 32 weken, MST, neonatologie, couveuse, badderen, sonde

 
Van de fotograaf

Op maandag 13 januari mocht ik naar het MST in Enschede om de reportage van Devine te verzorgen. Haar ouders wachten me samen met haar grote zus bij op bij de afdeling neonatologie.

Devine werd geboren met 32 weken. Ze woog maar 1204 gram. Ook haar grote zus was te vroeg geboren en ze waren dus bekend op deze afdeling. Destijds is het toen niet gelukt om een fotoreportage door Stichting Earlybirds te laten doen. Gelukkig kon het deze keer wel doorgaan en ze waren dolblij dat ik er was!

Eigenlijk deed Devine het vanaf het begin al supergoed, en daar waar ze nog enkele weken in de couveuse moest liggen lag ze nu heerlijk in haar bedje te slapen toen ik aankwam. Haar zus zocht eerst een brusje voor haarzelf uit en daarna een mooi setje birdjes voor haar babyzusje, zoals ze
zelf steeds zo mooi zei.

Devine weer voorzichtig wakker gemaakt, haar badje was ondertussen al volgelopen. Ik zag haar zichtbaar genieten en zo’n badje levert altijd hele mooie plaatjes op! Daarna werd ze afgedroogd en aangekleed in een pakje wat ze nog niet eerder aan had gehad. Ondanks dat het nog ietsjes aan de grote kant was stond het haar prachtig! Ik moest tussendoor een aantal keer wel echt lachen, want wat hield ze me goed in de gaten. Ze volgde mij de hele tijd en af en toe leek het zelfs of ze even probeerde te zwaaien. Wat een mooie, lieve en tevreden baby!

Daarna was het tijd voor een lekker flesje. Deze mocht ze bij papa op schoot opdrinken. Ook dit deed ze geweldig! De liefde die papa, mama en haar zus voor haar voelden was ook voor mij duidelijk voelbaar! Wat een prachtig, mooi gezin.

Lieve Shari en Delano! Wat een prachtig mooi dametje hebben jullie! Hopelijk mogen jullie snel naar huis waar jullie optimaal kunnen genieten van elkaar. Veel geluk, liefde en gezondheid gewenst!

Liefs Jaleesa

Update: ondertussen zijn ze al een tijdje heerlijk fijn thuis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.