Demi & Dyvano prematuur geboren met 31 weken, tweeling, Sydroom van Down, flesvoeding

Demi & Dyvano

Demi & Dyvano prematuur geboren met 31 weken, tweeling, Sydroom van Down, flesvoeding

 
“Demi en Dyvano zijn een tweeling, geboren met 31 weken en daarom moesten ze een tijdje in het ziekenhuis blijven. Demi mocht al naar huis, maar helaas moet Dyvano nog wat langer in het ziekenhuis blijven omdat nog niet alles goed met hem gaat, hij heeft het syndroom van Down en een gaatje in zijn hart. Er staat hem nog een operatie te wachten en helemaal zelf genoeg ademen is ook soms nog een beetje moeilijk voor hem. Ondanks dat was hij heel stoer en lief! Vandaag mocht hij wel weer zijn mooie zusje Demi zien. Eventjes lekker naast elkaar en elkaar weer goed bekijken!

Ook mocht Dyvano lekker in bad, alleen had deze Earlybirds fotograaf wat natte voeten toen het bad spontaan begon leeg te lopen in de kamer. Het bad was daardoor erg kort……helaas voor Dyvano, want die vond het duidelijk wel lekker. Daarna was er de fles die hij al helemaal goed leeg dronk, gelukkig gaat dat steeds beter!

Ik wens Dyvano en zijn ouders veel sterkte voor de komende ingreep en ik hoop dat Dyvano en Demi snel weer bij elkaar zijn en thuis van elkaar en papa en mama kunnen genieten.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.