Deeks

Deeks-Blogtemplate

Deeks is geboren op 28-1-2016 om 22.55 met 32 weken en 2 dagen.
Het was erg schrikken, want ik was die zelfde avond gewoon nog aan het werk. Ik was een muurschildering aan het verven voor mijn neefje, en ik dacht het moet wel af vandaag.. dus of ik het aanvoelde? Misschien wel!
Om 21 uur legde ik mijn kwasten neer en voelde ik me echt niet lekker.. ik kreeg erge buikpijn.
Ik ben even gaan douchen maar het werd alleen maar erger. Om 21:45uur heb ik de verloskundige gebeld. Toen ze aankwam zag ze gelijk dat het foute boel was! En ze belde gelijk de ziekenwagen. Mijn zoontje Axel van 10 en dochter Roos van 13 vonden het erg spannend dat ik met de ziekenwagen weg ging. Ze waren natuurlijk heel erg zenuwachtig of hun kleine broertje nu echt al zou komen.. en ja hoor! Toen we in het ziekenhuis aankwamen is Deeks binnen een paar minuten geboren! Gelukkig kern gezond, maar nog veel te klein om mee naar huis te mogen.
Hij woog 1860 gram, en had extra zuurstof nodig en een groot infuus voor verschillende medicijnen. En natuurlijk een zonde voor de voeding want zelf drinken dat lukte toen zeker nog niet. Nu wel, hij drinkt soms heel zijn flesje leeg maar als hij erg moe is dan lukt hem dat nog niet!
Maar voor 34 weken is dat al erg knap!

Wij vonden het erg leuk dat Malou foto’s kwam maken. We hadden die middag ook een gesprek met de arts dus we konden het gelukkig goed combineren zodat we allemaal samen met Deeks op de foto konden! Want Roos en Axel zijn ook zo trots en blij met hun kleine broertje!

2 antwoorden
 1. Liesbeth van Rijswijk
  Liesbeth van Rijswijk zegt:

  lieve Jill,Kees,Roos en Axel..wat een super mooi kindje hebben jullie..Ik hoop dat hij voorspoedig mag opgroeien in jullie warme nestje..Aan liefde zeker geen gebrek ,knuffel hem maar lekker vaak ,maar verwen hem niet..heel veel geluk voor het hele gezin ..gr Liesbeth van Rijswijk

  Beantwoorden
 2. Marie jose Den engelse
  Marie jose Den engelse zegt:

  Wat super dat hij het zo goed doet .En wat hebben axel en roos een prachtige naam uitgekozen .wens jullie veel liefde en gezondheid met jullie lieve kleine zoon en broertje deeks

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.