Day prematuur geboren met 33 weken, Slingeland ziekenhuis, couveuse, weeenremmers, longrijping, sonde

Day

Day prematuur geboren met 33 weken, Slingeland ziekenhuis, couveuse, weeenremmers, longrijping, sonde

 
Van de fotograaf:

Maandag 24 juni mocht ik voor het eerst een reportage verzorgen in het Slingeland ziekenhuis. Ik mocht de prachtige Day vastleggen! Geboren met 33 weken en een gewicht van 1640 gram. Je was al weer bijna 2 weken oud, toen ik je mocht vastleggen. Je mama vertelde mij dat jij als grote verassing met 33 weken al geboren werd, foto’s zijn er tijdens de bevalling dan ook bijna niet gemaakt. Papa en mama zijn super blij dat er vandaag foto’s worden gemaakt!

Day was net uit de couveuse en genoot hier zichtbaar van. En wat vervelend al die stikkers en slangetjes, maar mama en papa weten hier heel goed mee om te gaan. Tijdens de reportage werden er ook nog eens heerlijke ijsjes uitgedeeld, want het was bloedheet buiten. Papa kon dus heerlijk genieten van wat verkoeling met zijn kleine prinses op zijn borst.

—————-

Van de ouders:

Op 8 juni ben ik met bloedingen opgenomen in het ziekenhuis. Daar kreeg ik weeënremmers en longrijpers toegediend. Na één dag thuis te zijn geweest kreeg ik weer een bloeding en ook de weeën begonnen.

11 juni, zeven weken eerder dan gedacht is ons wonder Day geboren. Gelukkig heeft Day zelf aangegeven dat ze geboren wou worden, want in de navelstreng zat een knoop en een vernauwing. Hopelijk komt ze snel thuis! Want daar wachten vier grote zussen op haar. (Jodie, Saar, Jade en Vida).

Day is met 33 weken geboren op 11 juni, met een gewicht van 1640 gram en 42 cm.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.