Dane

Op 19 april mochten wij opnieuw ouders worden van een heel lief, klein en nieuwsgierig jongetje. Op 15 april met 29+2 weken zwangerschap braken plots mijn vliezen. Er volgde een opname in het Sophia en dagelijks ctg. Die ctg’s waren helaas niet optimaal, maar goed genoeg om niet gelijk een keizersnede te hoeven doen. De kleine man zat niet meer helemaal lekker bij mij in de buik en dinsdag maakte hij dat nog duidelijker: hij had in het vruchtwater gepoept. Er werd besloten in te leiden, gelukkig trok de kleine dat goed en werd op 19 april in de ochtend geboren. Welkom lieve dappere Dane! Die dag was het dubbel feest: zijn oudste broer is namelijk ook op de 19e jarig!

Dane had een goede start en na wat hulp van surfactant in de avond kon de cpap al een beetje afgebouwd worden. Na 5 dagen al mocht hij over naar de optiflow en kort daarna werd er al gesproken over overplaatsing naar een ander ziekenhuis! Op Koningsdag mochten we over naar het Maasstadziekenhuis, een bekend ziekenhuis voor ons omdat de middelste broer daar ook heeft gelegen na te vroeg te zijn geboren. Daar rijpt, groeit en ontwikkeld ons mannetje rustig door. Wij wachten met gezond ongeduld op de dag dat hij lekker mee naar huis mag.

Toen fotograaf Mike foto’s kwam maken was Dane 4 weken oud en mocht hij tot onze verrassing voor het eerst in bad! We zijn Mike ontzettend dankbaar voor de mooie herinnering die hij heeft vastgelegd, het was een gezellig moment en zelfs met de broers erbij ontspannen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.