Cas & Juul prematuur geboren met 26 weken en 5 dagen, tweeling, UZA

Cas & Juul

Cas & Juul prematuur geboren met 26 weken en 5 dagen, tweeling, UZA

Cas en Juul, 2 kleine kanjers die in april verwacht werden maar niet konden wachten om hun papa en mama te ontmoeten.

27 december werd Laura opgenomen en nieuwjaarsdag 1 januari, na een zwangerschap van 26 weken en 5 dagen werden de jongetjes geboren. Vanaf het begin gaat het goed met allebei, natuurlijk hebben ze stapjes vooruit en ook weer achteruit gemaakt en is het voor Laura en Jef een hele weg die ze samen met hun zoontjes ondergaan.

Toen ik kwam lagen ze heerlijk samen in een bedje. Cas ging steeds heel dicht tegen Juul liggen. Hij werd telkens terug gelegd maar zocht toch telkens de geborgenheid van Juul op. Samen gingen ze in badje wat een bijzonder mooi gezicht was. Laura en Jef verzorgen de mannetjes alsof ze nooit anders gedaan hebben. Na het badje was het tijd om weer heerlijk samen in bedje te liggen Juul werd lekker warm ingepakt want het kost hem nog moeite om warm te blijven. Dicht tegen elkaar aan vielen de mannetjes lekker in slaap.

Laura en Jef, het was ontzettend leuk om jullie gezinnetje te ontmoeten. Jullie hebben ontzettend mooie mannetjes, ik hoop dat ze elke dag een stapje dichter bij thuis zijn. Ik weet zeker dat ze in een heel warm nest komen , geniet van elkaar en ik wens jullie alle geluk toe met z’n viertjes.
Liefs Luzanne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.