Brian

Van de fotograaf:

Op een dinsdagochtend stap ik het SMC in Hardenberg binnen, op weg naar Brian. Wanneer ik zijn kamer binnenkom, zie ik ingepakte tassen en blije ouders, want het gezin mag vandaag al naar huis. Het goede nieuws moet nog even landen. Dankzij de sondevoedingstraining, kan het gezin al na 16 dagen het ziekenhuis verlaten.

En dus mag ik een reportage maken van nog een keer in bad in het ziekenhuis en nog even in het bedje liggen. Het is mooi om te zien hoe Brian op zijn ouders reageert.

Brian werd op 10 april geboren nadat mama Suzanne spontaan bloedverlies had, na al enkele uren een wat onrustige buik te hebben gehad. De verloskundige komt en het is duidelijk dat de bevalling begonnen is. Het is even zoeken in welk ziekenhuis plek voor mama en baby is en dan kunnen Suzanne in de ambulance en papa Rowdy in de auto erachter naar het SMC in Hardenberg. Daar aangekomen blijkt er al 6 cm ontsluiting te zijn en bovendien wordt geconstateerd dat Suzanne aan pre-eclampsie lijdt. Na een voorspoedige bevalling wordt Brian geboren, met een geboortegewicht van 1615 gram. Hij kent een vliegende start en doet vanaf het begin alles zelfstandig, op de sondevoeding na.

Suzanne en Rowdy, het was mooi om jullie liefde voor Brian vast te mogen leggen. Ik wens jullie het allerbeste toe. Geniet volop van jullie mooie Brian!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.