Bram prematuur 31 weken bloedverlies keizersnede WKZ zuurstof sondevoeding

Bram

Bram prematuur 31 weken bloedverlies keizersnede WKZ zuurstof sondevoeding

De liefde straalt eraf.

Dit lieve kleine mannetje is Bram en hij is onverwachts geboren na een zwangerschap van 31 weken. Hij woog toen 1755 gram en doet het nu naar omstandigheden heel goed.

Na een week in het WKZ in Utrecht mocht Bram gelukkig al over naar het MMC in Amersfoort. Dat is het ziekenhuis waar zijn mama Marjoke werkt op de afdeling verloskunde en lekker dicht bij hun huis. Bram was gezellig wakker en keek lekker rond tijdens de shoot. Hij liet het allemaal gebeuren. Thijs, de grote trotse broer van twee jaar, was er ook even bij en die was zo lief voor zijn kleine broertje. Hij bleef zijn broertje kusjes geven.

Ik heb de papa en mama van Bram gefotografeerd terwijl ze met Bram en Thijs bezig waren en daar straalde zoveel liefde vanaf. Daar hoef je alleen maar voor naar de foto’s te kijken.

Ik wens daarom Marjoke, Keesjan, Thijs en de kleine Bram heel veel geluk en liefde toe!

********

De ouders:

Met 30 weken werd mama opgenomen met bloedverlies. Met 31 weken en 3 dagen kwam Bram met een spoedkeizersnede ter wereld. Hij had een goede start en woog 1755 gram. De eerste twee dagen moest hij er erg hard voor werken omdat zijn longen nog niet rijp waren. Daarna zagen wij hem elke dag beter en beter worden.

Bram volgde zijn eigen plan. Protocollen doet hij niet aan. Als hij vind dat de ademondersteuning er af kan dan doet hij dat in een keer want anders trekt meneer deze er gewoon zelf weer uit! Hetzelfde met de extra zuurstof die hij nog kreeg. Daar was hij ook klaar mee dus ook die werd er uitgetrokken door meneer. Het liefst wil hij de sonde er ook uit hebben maar dat is toch nog echt te vroeg. Een pittig kereltje die het ondanks zijn 31 weken super goed doet!!!

Na anderhalve week mocht hij over van het WKZ naar het meander medisch centrum in Amersfoort. Hier werkt mama ook en dat voelt heel veilig en vertrouwd. Je kijkt al heel wijs rond en je voeding verdraag je goed.
Je bent een kanjer en papa en mama zijn super trots op je!!

Het is een hectische tijd waarin we echt geleefd worden. Je hebt ook nog een grote stoere broer thuis die jou erg lief vind en je veel kusjes geeft. Hoe gaaf was het dan ook dat we een fotoshoot van Earlybirds kregen. Zulke gave foto’s waar we echt heel dankbaar voor zijn.

Lieve Bram, Groei maar lekker verder. Wij kijken uit naar de dag dat we je mee naar huis mogen nemen.

Veel liefs van je papa, mama en grote broer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.