Bram

 

Bram

Vrijdagmiddag 27 juni fiets ik naar het MMC Veldhoven, dit keer voor een reportage van een heel klein jongetje genaamd Bram die op de NICU afdeling van het maxima ligt.

Bij aankomst meld ik me bij de receptie waarna ik mag doorlopen naar de balie. De verpleegster brengt me naar Bram en zijn ouders Femke en Hans. Ik maak kennis met hen en daarna met Bram die heerlijk ligt te slapen in de couveuse. Wat is hij klein! Femke en Hans kunnen hun ogen niet van hun zoon afhouden, vooral Femke blijft herhalen: ‘wat is hij mooi hè’! Daar heeft ze helemaal gelijk in.  Ik vraag hen waardoor het komt dat Bram met 28 weken en 6 dagen geboren is. Bram besloot heel onverwachts te komen en niemand kon de vraag beantwoorden waardoor het is gekomen dat bram zich zo vroeg aankondigde.

14 juni waren Hans en Femke 2 jaar getrouwd, trots lieten zij die dag aan familie en vrienden de babykamer van Bram zien, niet wetende dat ze de volgende dag al papa en mama zouden worden. De volgende ochtend kreeg Femke krampen en belde ze de VK, die ontdekte dat Femke al 7 cm ontsluiting had en ze moesten direct naar het ziekenhuis.

Bram werd geboren op 15 juni s’avonds om 20:45u, op vaderdag. Hoe bijzonder is dat! Na drie kwartier zit de shoot er weer op, en neem ik afscheid van deze lieve ouders.

Lieve Bram, Femke en Hans, ik wens jullie heel veel geluk toe met jullie drietjes.

Liefs,
Léonie de Koning

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.