Beau prematuur geboren met 30 weken en 5 dagen, borstvoeding, Amphia Breda, sondevoeding, vroeggeboorte

Beau


Beau prematuur geboren met 30 weken en 5 dagen, borstvoeding, Amphia Breda, sondevoeding, vroeggeboorte

Nog geen uur hadden de papa en mama van Beau om aan het idee te wennen dat hun kleine mannetje veel te vroeg geboren zou worden. Om medische redenen werd Beau bij een zwangerschapsduur van 30 weken al gehaald.

Gelukkig gaat het heel goed met Beau (en zijn papa en mama) als ik precies op de dag dat hij 1 maand oud is langs kom voor de fotosessie. Beau mag in bad, bij mama aan de borst én hij mag uit het warmte bedje naar een wiegje. Wat een mooie mijlpalen allemaal. Heel fijn om dat voor later vast te mogen leggen. Ik geniet van alle kleine momentjes die voor mijn camera ontstaan. Van die lieve kleine Beau, die geniet van zijn badje. Van de papa van Beau, die zelfverzekerd maar ook ietwat onwennig Beau uitkleed. Van de mama van Beau die zo ontroerd is dat ze een klein traantje moet wegpinken.

Vlak voordat ik weer afscheid moet nemen besluit Beau om zijn mooiste glimlach uit de kast te halen. Als ik al niet stiekem een klein beetje verliefd was, ben ik dat nu zeker. Lieve Beau, je bent een kleine kanjer! Groei maar goed, zodat je gauw met papa en mama mee naar huis kan!
Liefs Loes

2 antwoorden
  1. Annet boon
    Annet boon zegt:

    Zo fijn dat het goed gaat en dat het op foto vast gelegd word mijn dochter is 15 jaar geleden met 32 weken geboren maar nu echt al een hele dame
    Geniet van de mooie beau

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.