Anna-Claire prematuur geboren met 28 weken, WKZ

Anna-Claire

Anna-Claire prematuur geboren met 28 weken, WKZ
Van de fotograaf:

Ik had een afspraak gemaakt met de mama van Anna-Claire, deze werd alleen een weekje opgeschoven want Anna-Claire had een behandeling ondergaan, waar ze nogal vervelende bijwerkingen op had gekregen en rode vlekken in haar gezicht. Dus een weekje later zocht ik dit dappere meisje alsnog op in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwengein.

Anna-Claire is geboren na een zwangerschap van 28 weken. Speciaal voor mijn komst was het badje klaar gemaakt, zo dat mevrouw lekker in mama’s handen mocht badderen. Waarnaar ze door papa’s grote handen met alle gemak haar mooiste outfit aan kreeg.

Lieve Niels en Lorka, jullie zijn een mooi gezinnetje, geniet van jullie mooie meisje en dat ze maar mag opgroeien tot een hele mooie sterke dame!

——————-

Van de ouders:

Gerommel boven mijn hoofd, naderende geluiden, fel licht en plots een aanraking. Het was 30 augustus 2016, ik hoorde voor het eerst mijn naam: Anna-Claire.

In tegenstelling tot de verwachting van mijn ouders ben ik te vroeg geboren. Het was weliswaar fijn in de baarmoeder, maar na een paar maanden rondzwemmen heb je het wel gezien. De verveling, de ondraaglijk hoge temperatuur en het heen en weer geslinger deden me besluiten om mijn drukke moeder naar het WKZ te sturen. Bedrust op advies van de arts. Vader mag troosten. Nog geen week en ze mogen me bewonderen. Sindsdien zijn we samen. Buidelen, knuffelen, lachen en huilen mogen zij doen. Ik mag liggen, roepen, luiers verslinden en poepen als het niet uitkomt. En Chantal…? Die mocht me fotograferen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.