Ann Willijn prematuur geboren met 32 weken en 2 dagen, St. Jnasdal Harderwijk, gebroken vliezen, weeenremmers

Ann Willijn

Ann Willijn prematuur geboren met 32 weken en 2 dagen, St. Jnasdal Harderwijk, gebroken vliezen, weeenremmers
In het moeder & kind centrum van het Sint Jansdal, Harderwijk ontmoet ik Leon, Aletha en hun prachtige dochter Ann Willijn. Ann Willijn is echt een popje om te zien, haar mooie gezichtje lijkt te blaken van gezondheid. Op kerstavond is ze geboren terwijl haar pappa en mamma dit absoluut niet hadden verwacht!

Aletha was nog maar 32 weken zwanger, net met verlof in verband met de vakantie en de zwangerschap verliep voorspoedig. Omdat Aletha zich niet lekker voelde, was er met 32 weken een controle, waarschijnlijk blaasontsteking. Leon en Aletha gingen lekker samen lunchen, totdat opeens de vliezen braken! Ze belandde in het Meander, Amersfoort, maar omdat hier niet de vereiste kamer beschikbaar was en het goed genoeg ging met Aletha, werden ze met de ambulance naar Harderwijk gebracht. Ondanks de weeënremmers was Ann Willijn vastbesloten om op 24 december geboren te worden en na een korte bevalling hadden Leon en Aletha hun prachtige dochter in hun armen! Veel te vroeg met 32+2 weken, maar o zo gewenst en wat heeft deze kleine meid het de afgelopen twee weken al geweldig gedaan.

Leon en Aletha kunnen heel veel mijlpalen benoemen en hebben goede hoop om binnenkort al naar huis te mogen. Alles is thuis klaar: het kamertje is af, box in de woonkamer staat klaar en er is heeeel veel liefde! Mooie Ann Willijn, blijf lekker zo door groeien, drinken, lachen en knuffelen. Veel plezier met jouw pappa, mamma en katten in Nijkerk!’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.