Angelina

BLOG%20Angelina%201-2-2016

1 februari 2016 s’nachts kon ik niet slapen vanwege veel pijn en harde buiken. Aangezien ik dit mijn hele zwangerschap heb gehad maakte ik me niet druk. Maar om kwart voor 5 in de ochtend verloor ik veel bloed en heb ik papa wakker gemaakt en gezegd dat hij de verloskundige moest bellen. Om 5 uur had hij de verloskundige aan de telefoon en die kwam met spoed naar ons toe. Bij aankomst concludeerde zij dat ik al 8cm ontsluiting had en dat ik met spoed naar het ziekenhuis moest want onze dochter kwam ter wereld. Om half 6 was ik per ambulance aangekomen in het ziekenhuis in lelystad en binnen 10 seconde was onze dochter geboren. Ze woog 1200 gram en was 36 cm groot Ze hebben haar even moeten helpen om op gang te komen want ze was met een zwangerschap van 28+2 weken veel te vroeg. Dezelfde ochtend is ze over geplaatst naar het VU in Amsterdam. Daar heeft ze gelegen tot en met 25 februari. Aangezien ze het heel goed gedaan heeft mocht ze verhuizen naar het flevoziekenhuis in Almere. Daar heeft onze dochter gelegen tot en met 9 maart. En toen mocht ze weer een stapje dichter bij huis komen en kwam ze in MC zuiderzee ziekenhuis in lelystad.

Zaterdag 12 maart mochten wij genieten van een fotoshoot via de stichting earlybirds. Op dit moment is onze dochter 5 weekjes en 5 dagen oud. Fotograaf Diana fotografeerde het heerlijke verzorgmoment en haar flesje eten. Onze kleine meid liet zich van haar beste kant zien. Wij konden lekker van onze dochter genieten zonder echt bewust te zijn van Diana. Op dit moment moet onze dochter nog leren om al haar voedingen via de fles te drinken. En zodra ze dit kan mag ze lekker met ons naar huis.

Groeten Matthew en Chantal

 

Van de fotograaf:

Ik zou Angelina eerst in het Flevoziekenhuis fotograferen, maar ik werd helaas ziek. Een paar dagen later werd bekend dat Angelina zelfs al naar het ziekenhuis mocht in Lelystad. Wat een goed nieuws! Zo heerlijk dicht al bij huis! Op naar Lelystad dus voor een fotoreportage. Angelina lag eerst nog heerlijk te slapen, wat een beauty! Angelina is het kleine prachtige zusje van grote broer Jayden die er niet bij kon zijn.

Matthew en Chantal, ik wens jullie ontzettend veel mooie momenten met jullie twee kinderen! Ik hoop dat Angelina lekker snel naar huis mag met jullie, sterk en gezond opgroeit en een echt zusje kan zijn voor Jayden!

 

 

2 antwoorden
 1. Chantal
  Chantal zegt:

  Een kleine aanvulling op deze blog. Onze dochter mag morgen het ziekenhuis verlaten en komt lekker naar huis. Ik had morgen officieel 35 weken en 6 dagen zwanger moeten zijn. Onze dochter heeft bijna 8 weken in het ziekenhuis gelegen.

  Beantwoorden
 2. Debbie
  Debbie zegt:

  Wat een goed nieuws dat jullie dochter naar huis mag. Onze zoon lag gelijk tijdig met jullie dochter in het vu bedje 12 in de andere hoek. Geniet van jullie dochter.
  Groetjes Michel debbie en Tom en broer max

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.