Angel Eef

Angel Eef

 

Vandaag heb ik de kleine vechter Angel Eef mogen fotograferen in het boven ‘t IJ ziekenhuis. Al met 29 weken braken geheel onverwachts de vliezen van moeder Felita. Met weeënremmers is de geboorte nog ruim een week uitgesteld, maar met 30 weken kwam de kleine Angel alsnog veel te vroeg ter wereld. Ze heeft een lastige start gehad en moest behandeld worden voor de GBS bacterie. Het leek even beter te gaan, toen het vorige week onverwachts toch helemaal misging. Gelukkig kon er op tijd worden gereanimeerd en volledige rust in een afgesloten kamer volgde. Wonder boven wonder herstelde Angel snel en is ze zelfs vandaag al van alle slangen en monitoren af. Alleen sondevoeding is nog nodig, maar dat vindt deze dame helemaal niets. Vaak trekt ze de sonde eruit. De zusters noemen haar ook wel een ‘pittige tante’.

De shoot vond dit kleine fotomodel helemaal prima. Ook de verpleging was erg warm en meedenkend om in de donkere ruimte alsnog mooie resultaten te kunnen krijgen. Ik wens de ouders Tonny en Felita heel veel sterkte en hopelijk mag Angel volgende week mee naar huis naar haar broertje en zusje.

Liefs, Jessica

1 antwoord
  1. Felita
    Felita zegt:

    ons toppertje!

    is eindelijk thuis na 7 weken ziekenhuis ze doet het zo goed drinkt al haar flesjes leeg we zijn zo trots we kunnen eindelijk thuis genieten van haar

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.