Amy

Amy

 

Lieve Amy,
Ondertussen is het vuurwerk afgevuurd en mag ik je een gelukkig nieuwjaar wensen. Wie had dat gedacht. Je werd pas verwacht in februari 2015, het lijkt nog zo veraf. Op 30 weken en 5 dagen kwam je op 4/12/2014 door een zwangerschapsvergiftiging 2 maanden vroeger dan verwacht op deze wereld. Je woog 1310 gram en was 39,5 cm groot. Maar wat ben je dapper en sterk. Drie weekjes later mocht ik al bij je langskomen, mijn kleinste Earlybirdje dat tot nu toe voor de lens kwam, mijn laatste voor 2014. Je mama en papa vertelden vol trots over je. Ze hebben van Leuven even hun nieuwe thuisbasis gemaakt om zo ten volle van jou te kunnen genieten en dicht bij je te zijn. Je doet het zo goed dat je nu al mag verhuizen naar een andere afdeling. Nog een paar weekjes en dan mag je normaal naar huis.
Wist je trouwens dat in de week van 4 december 2014 ook een pandatweeling geboren werd in Japan en een babywalvis in San Diego. Het was een bijzonder week met bijzonder geboortes, bijzondere Amy.
Groetjes,
Natasja.
1 antwoord
 1. cools mariaane
  cools mariaane zegt:

  Bedankt voor de mooie foto ‘s van onze kleindochter.
  Zijn er supertrots op een mooier kerst kado hadden we ons niet kunnen wensen.
  Maar we zijn eveneens apetrots dat jij bent langs geweest en voor hun als ouders van Amy onze zoon Arne en schoondochter Cindy .
  Voor hun zulke mooie foto hebt kunnen geven.
  Dikke merci .

  Grts moeke en voke Amy

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.