Amber

Toen Amber precies een week oud was, mocht ik bij haar langs in het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Bij binnenkomst kletsen we even hoe het gaat. Amber is uiteindelijk met 34 weken geboren en ze doet het goed. Het lijkt erop dat ze zelfs snel naar huis mag. Misschien morgen al als zij goed haar flessen leeg zou drinken. Tijdens de fotoreportage kwam de arts voor een controle langs en toen bleek dat ze toch was afgevallen en zij willen aankijken hoe het gaat. Wat zou het fijn zijn om met het hele gezin thuis te zijn.

Het hele gezin was ook bij de fotoreportage aanwezig. Uiteraard papa en mama, maar ook grote broer Sebas en grote zus Faye. Wat zijn ze dol op haar! Faye bleef maar kijken, kusjes geven en haar handje pakken en Sebas vond het fijn om er gezellig bij te zitten. Toen er ook nog een badje werd klaargemaakt en een voeding werd gegeven, heb ik daar uiteraard ook een paar foto’s van gemaakt. Faye die heel lief met het in bad doen helpt en Sebas die tijdens de voeding lekker dicht tegen mama aankruipt. Die eerste momenten samen zijn enorm waardevol en wat ben ik blij dat ik dit voor hen mocht vastleggen.

Lieve Amber, wat ben je een sterke meid en wat wordt er al enorm veel van je gehouden! Hopelijk snel naar huis en kan het genieten van deze eerste periode met z’n vijven echt beginnen. Alle liefs voor jullie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.