Milou

Blogcollage%20Milou

Eind april ontmoette in de trotse ouders en zus van kleine Milou.
Ze werd met 36 weken geboren en was naast prematuur ook behoorlijk dysmatuur, ze woog bij de geboorte maar 1645 gram.

Gelukkig deed deze kleine meid het meteen heel goed! Ze drinkt steeds beter uit de borst, soms ook uit de fles en krijgt alleen het laatste beetje nog via de sonde. Grote zus Feline kon niet wachten om haar zusje op schoot te krijgen en straalde toen het zover was.

Kleine Milou kreeg lieve kusjes van haar. Zo lief om te zien!

Lieve Milou: ik wens je een mooi, gezond leven toe in dit liefdevolle gezin!
Lieve groet

Laura

Ouders;

Inmiddels is Milou na 4 weken ziekenhuis lekker bij ons thuis. We hebben een drukke periode achter de rug met heen en weer naar het ziekenhuis. Dat hadden we met onze eerste dochter ook meegemaakt, en helaas bij de tweede zwangerschap werd ook dit kleintje te vroeg en te licht geboren. Dat er nu een stichting is die helpt foto’s te maken van de ziekenhuisperiode is erg goed voor de verwerking waar we middenin zitten. Nog steeds krijg ik tranen in mijn ogen als ik de foto’s zie, maar dat zorgt er juist voor dat ik bij mijn gevoel kan komen en het een plekje kan gaan geven.
Thuis gaan we lekker verder met buidelen door middel van dragen met een draagdoek om de hechting verder voort te zetten. Dank je wel Laura voor de foto’s, hier zij we erg blij mee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.