Zoëy prematuur geboren met 32 weken en 5 dagen, MKC Bravis, flesvoeding

Zoëy

Zoëy prematuur geboren met 32 weken en 5 dagen, MKC Bravis, flesvoeding

Zaterdag 3 maart mocht ik naar kleine Zoëy in het Bravisziekenhuis. Ze is heel onverwachts geboren na een zwangerschap van 32 weken en 5 dagen. Een klein hummeltje ligt in bedje als ik de kamer binnenkom en hartelijk ontvangen wordt door de papa en mama van Zoëy.

Het gaat nu gelukkig goed met haar maar ze is erg ziek geweest van een infectie en net opgeknapt van een verkoudheid. Zo knap vind ik het hoe haar papa en mama alles relativeren. Ze geven toe dat het zwaar is geweest en nog wel, maar ook beseffen ze dat het ook anders had kunnen gaan en zijn ze dankbaar dat het nu zo goed gaat.

De verpleging denkt en helpt ontzettend lief mee met de reportage en ondanks dat we niet zo veel kunnen doen omdat Zoëy die ochtend goed wakker was en al uit het flesje gedronken heeft en tijdens de reportage moe is , is het een gezellige relaxte fotoshoot. Zoëy verrast ons nog een aantal keer met een hele lieve glimlach en doet aan het eind haar oogjes nog even heel ver open. Zo mooi om te zien en vast te leggen.

Lieve Zoëy, groei maar goed zodat je snel naar je warme nestje bij je lieve papa en mama mag. Mart-Jan en Marjolein het was ontzettend leuk om dit voor jullie te mogen doen. Geniet van en met elkaar.
liefs Luzanne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.