Yves prematuur geboren met 31 weken en 3 dagen, Erasmus MC, keizersnede, Maasstad, sonde, badderen

Yves

Yves prematuur geboren met 31 weken en 3 dagen, Erasmus MC, keizersnede, Maasstad, sonde, badderen

 
Blog ouders:

Hi, hier ben ik dan, Yves Faulborn.

Ik kreeg te weinig voeding binnen, omdat er een fout in de aanleg was. Mama is met spoed naar het Erasmus MC gebracht en toen ben ik dmv een keizersnede op de wereld gekomen op 27 maart om 00:52 met een gewicht van 1100gram. Ik ben prematuur, maar ook dysmatuur met een termijn van 31 weken en 3 dagen. Ik had wat opstart problemen, ik nam mijn glucose niet goed op ondanks de diepe lijn die via m’n arm ging. Hierdoor dachten ze aan bepaalde dingen, dus is er een metabolen onderzoek gestart. De uitslag, daar wacht ik nog steeds op. Verder was er geen reden voor me, om op de IC te blijven en werden we overgeplaatst naar het Maasstad.

Ik moest gewoon aansterken en lekker groeien. Dit doe ik dan ook wel goed, op m’n eigen tempo. Mijn ijzer is ook iets wat aan de lage kant, maar de artsen zien geen reden voor een bloedtransfusie. De artsen zien ook geen reden om me nog langer in het ziekenhuis te houden, dus mag ik lekker naar huis. Nu ga ik pas echt genieten samen met mijn ouders en dan kunnen we samen alles een plekje geven. Ik, mijn papa en mama hebben er super veel zin in de toekomst samen.

Verder wil ik, mijn papa en mama iedereen die dit meemaakt en/of mee heeft gemaakt heel veel sterkte wensen. Ik ga nu lekker verder groeien en aansterken.
Toi, toi!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.