Veerle

Veerle prematuur geboren na 34 weken en 2 dagen

We liepen vanaf het begin van de zwangerschap al bij het VU Medisch Centrum onder controle omdat Laura’s  bloeddruk al gauw aan de hoge kant bleek. De kleine groeide op zich goed al groeide ze wel aan de onderkant van de groeicurve. Vanaf week 30 ging het mis. De bloeddruk werd steeds hoger met als gevolg dat Veerle niet goed genoeg meer groeide. Vanaf dat moment werd het ziekenhuis in en ziekenhuis uit en steeds opnieuw moest er beoordeeld worden of Veerle beter af was in of buiten de buik. Vanaf week 33 werd Laura definitief opgenomen in het ziekenhuis ivm zwangerschapsvergiftiging. Na een heftige periode in het VUmc en een zware bevalling die uiteindelijk eindigde met een spoedkeizersnede. Werd met  34 weken en twee dagen zwangerschap op 23 juli onze dochter Veerle Louise geboren.  Ze is dan 1265 gram en 37 centimeter lang gelukkig blijkt ze verder gezond. Na vijf dagen op de neonatologie van de VUmc mag ze op 27 juli naar het Zaans Medisch Centrum. Ook hier doet ze het op een lijninfectie na heel goed en na een maand op 26 augustus mag ze eindelijk met ons mee naar huis.
We willen stichting Earlybirds bedanken voor de geweldige fotoreportage van onze lieve Veerle. Het zijn echt hele mooi foto’s geworden. Het is een mooi aandenken aan een moeilijke tijd in het ziekenhuis. Heel erg bedankt, Leona.
Groeten,
Dennis
1 antwoord
  1. Linda
    Linda zegt:

    Gefeliciteerd met jullie dochtertje, wát een toeval… Vorig jaar hebben wij een zoontje gekregen met 26 weken. Geniet lekker nu ze thuis is!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.