Afdeling Algemeen

Binnen de stichting hebben we ook verschillende algemene vacatures. Ondersteuning die we op verschillende vlakken nodig hebben.
Dit kan doorlopend zijn of vrijwilliger voor 1 dag.

Wij zijn op zoek naar :

*Voorzitter Stichting Earlybirds

Voor onze groeiende stichting zijn wij op zoek naar een enthousiaste, daadkrachtige voorzitter. Het bestuur bestaat naast de voorzitter uit een secretaris, penningmeester, bestuurslid communicatie, bestuurslid pr en een algemeen bestuurslid (in totaal 6 personen).

Als voorzitter ben je het gezicht van de stichting, naar buiten en naar binnen.

Jaarlijks verzorgen we vanuit onze stichting ruim 1200 fotoreportages van te vroeg geboren kindjes in het ziekenhuis, kosteloos voor de ouders. Onze ambitie is om de komende jaren nog verder te groeien en nog meer ouders blij te maken met een waardevolle herinnering aan een moeilijke ziekenhuisperiode. Dit betekent dat een van onze doelstellingen is om te werken aan het vergroten van onze naamsbekendheid.

Taken, o.a.:

• Voorzitten van de maandelijkse vergadering (via skype)
  • Samen met de rest van het bestuur richting bepalen van de stichting en mee opstellen van beleidsplan, jaardoelstellingen en plan van aanpak. Hierbij verwachten we van de voorzitter een trekkersrol.
  • Vertegenwoordigen van de stichting
  • Samen met de coördinator Fotografie aansturen van de vrijwilligers binnen de afdeling Fotografie. De voorzitter bepaalt in samenspraak met de coördinator de taakverdeling.
  • Signaleren van kansen, knelpunten of uitdagingen voor de stichting en hierop handelen.

Vereisten

• Ervaring in het vrijwilligerswerk (bij voorkeur binnen een stichting of vereniging)
  • Affiniteit met onze stichting en verschillende doelgroepen
  • Bereid om pers te woord te staan (woordvoerder namens de stichting)
  • Bestuurlijke kwaliteiten
  • Kan goed prioriteiten stellen, en hierop sturen
  • Flexibele instelling, enthousiast, energiek, een aanpakker
  • Geen moeite met aanspreken op verantwoordelijkheden

Pre’s

• Bestuurlijke ervaring binnen een stichting
  • Ervaring met voorzittersrol

Functie is op vrijwillige basis

Tijdsinvestering 4 – 8 uur per week

Solliciteren kan, uitsluitend via mail met daarin opleiding, ervaring en motivatie, naar mailadres recruiter@stichtingearlybirds.nl.

Wil je meer informatie over bovenstaande functies, stuur dan een mailtje naar recruiter@stichtingearlybirds.nl

Is deze functie niks voor jouw, maar heb je andere kwaliteiten, stuur gerust een open sollicitatie, want wie weet, vinden we een passend plekje voor je binnen de stichting.