Teun

Teun

Dit mooie ventje is Teun, geboren met 34 weken en 1 dag. In de couveuse doet Teun het hartstikke goed. Als ik, op de 17e dag na zijn geboorte, foto’s kom maken mag net 5 minuten voordat ik aankom zijn sonde eruit. Een paar dagen eerder vertelde zijn mama dat Teun nog niet zelfstandig kan drinken en daarom de sonde nog heeft maar inmiddels heeft hij dus zo hard zijn best gedaan dat hij het zelf mag proberen! Knap hoor!

Papa en mama doen Teun lekker in bad, dit vindt hij heerlijk. Hij is zelfs zo ontspannen dat hij ook maar even in het bad poept! Altijd leuk voor de foto’s J. Daarna mag hij laten zien hoe goed hij kan drinken en dat doet hij super. Met een paar adempauzes tussendoor gaat bijna het hele flesje leeg.

Na de reportage heb ik nogmaals contact met de ouders van Teun en helaas hield Teun het zelf drinken toch nog niet zo goed vol. Het was eventjes te veel van t goede…Hij kreeg zijn sonde weer terug en moest vorige week zelfs nog even terug aan de monitor vanwege een koortsige verkoudheid. Arm ventje en wat een tegenslag ook voor zijn papa en mama. Het liefst wil je je kleintje toch zo snel mogelijk mee naar huis nemen en toen ik bij hen was leek het er ook op dat dat die week ook zou gebeuren.

Gelukkig gaat het inmiddels weer wat beter en is deze thuiskomst met zijn drietjes alsnog in zicht. Dat je maar snel in je eigen lekkere bedje thuis mag slapen lief ventje!

Heel veel geluk met zijn drietjes, Tom, Ilze en Teun!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.