Spike

Spike

23 april mocht ik naar kleine Spike in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Spike is geboren met 33+1 weken zwangerschap en op het moment van fotograferen was hij bijna 35 weken. Ik ontmoette de papa en mama van Spike en zijn twee grote zussen, Nena van zeven en Emelie van drie. Al gauw had ik door dat Spike in een heel warm gezin terecht is gekomen. Wat een liefde straalde er van ze af! Zijn zussen waren zo ontzettend lief voor hem en waren erg betrokken bij het verzorgen van hun kleine broertje. Overal hielpen ze aan mee en overlaadden hem met heel veel knuffels en kusjes.

“Lieve Spike, nog even goed groeien en drinken, dan mag je gauw met papa, mama en je zussen mee naar huis!”

Lieve Bert en Sandra, ik wens jullie heel veel liefde en gezondheid en mooie momenten toe met jullie gezin! Ik vond het erg bijzonder om jullie prachtige gezin vast te leggen.

Veel liefs Jolanda

**************

De ouders:

Na twee prachtige dochters (Nena & Emelie) te hebben gekregen hebben wij het geluk gehad nogmaals in verwachting te raken en dat op de spontane manier aangezien ik aan PCO – Syndroom leidt. Het was een onverwachts cadeautje…..de kers op de taart en dan ook nog een jongen!

Alle aanstaande ouders wensen zich niets mooiers om een gezond kind ter wereld te brengen ook wanneer het te vroeg geboren wordt. Onze zoon kwam op 11 april 2016 met 33 weken en 1 dag middels een keizersnede ter wereld. Het was voor ons niet onverwachts omdat mijn gevoel al was dat het eerder zou gebeuren.

Spike werd direct na de geboorte door een kinderarts onderzocht en aansluitend in een couveuse gelegd. Onze kleine man werd naar de HC Neonatologie gebracht waar hij liefdevol werd verzorgd door de verpleegkundigen en dit gaf ons een fijn en warm gevoel.

Wij beseffen ons dagelijks dat het niet altijd goed gaat en dat er ook situaties zijn waar het tegen valt. Dit zijn erg emotionele momenten. Het is een dubbel gevoel ….aan de ene kant zijn wij blij omdat wij nogmaals ouders zijn geworden en aan de andere kant hebben we zorgen om ons pas geboren kindje.

Spike ligt nog steeds op de MC in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Wij hopen dat hij gauw naar huis mag tot die tijd gaan wij 2 tot 3 keer per dag naar onze kleine vent.

Graag willen wij Jolanda Meurs hartelijk bedanken, die namens de Stichting Earlybirds hele mooie foto’s van ons gezin heeft gemaakt als herinnering aan een spannende en emotionele periode.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.