Senn prematuur 33 weken voortijdige weeen

Senn

Senn prematuur

Afgelopen zondag 13 maart mocht ik naar het ziekenhuis om een reportage te maken van Senn, zijn ouders en zijn twee zussen. Met 33 weken kreeg de moeder van Senn vroegtijdig weeën, eerst werd er nog gedacht aan voorweeën, maar ze kwamen toch wel erg regelmatig. Gelukkig vertrouwde mama op haar moedergevoel en besloot contact op te nemen met het ziekenhuis. Eenmaal daar schoot de hartslag van Senn zo omhoog dat er heel snel moest worden ingegrepen.

Via een spoedkeizersnede werd Senn op 27 februari geboren. Na een week in Zwolle te hebben gelegen, werd hij overgeplaatst naar het ziekenhuis in Winschoten. De dag voor de reportage trok Senn zijn zonde eruit, hij wist vast dat ik langs kwam 😉

De verpleging besloot om deze eruit te laten, en aan te kijken of hij krachtig genoeg was om zelf voldoende te drinken. Toen ik er was leek dat goed te gaan en dronk hij op eigen kracht zijn flesje bijna helemaal leeg.

Papa en mama van Senn, bedankt dat ik foto’s mocht maken van jullie mooie mannetje! Hopelijk mag hij snel mee naar huis, waar hij vast enorm veel geknuffeld gaat worden door zijn twee grote zussen! Heel veel geluk samen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.