Sem

SemOuwerkerk2016blog

Ouders:
Sem is plotseling geboren met een zwangerschapsduur van 34 weken en 2 dagen. Hij heeft een goede start gemaakt waardoor hij gelukkig in het  Beatrix ziekenhuis mocht blijven. Totaal heeft hij bijna 3 weken in het ziekenhuis gelegen. Toen de foto’s werden genomen kon hij alles al zelf. De laatste week van de periode in het ziekenhuis is heel hard gegaan. Hij mocht van de apparatuur af en mocht al in de wieg. Met een paar dagen lukte het hem ook al goed om op temperatuur te blijven waardoor een kruik niet meer nodig was. Ook lukte het hem om de flesjes goed leeg te drinken en aan de borst ging het ook steeds beter. Na 3 weken was het dan zo ver 🙂 hij mocht mee naar huis.
Fotograaf:
Sem had de avond voor de reportage zijn voedingssonde er uit getrokken, maar hij dronk zo goed dat die er ook uit mocht blijven. Tijdens de reportage werd hij lekker in bad gedaan door mama , onder het toeziend oog van oma. Sem hield alles goed in het oog met zijn donkere kijkers en wat een super bericht dat zijn ouders de volgende dag te horen hebben gekregen dat hij naar huis mocht! Veel geluk met Sem!
1 antwoord
  1. Joke
    Joke zegt:

    Lieve Danny & Liza,
    Wat is er uitgekeken naar de thuiskomst van Sem, maar ook best spannend. Geniet van jullie prachtige kereltje. Lieve groet, Joke

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.