Sam prematuur geboren met 32 weken, Amphia Breda, vroeggeboorte, knuffelen

Sam


Sam prematuur geboren met 32 weken, Amphia Breda, vroeggeboorte, knuffelen

Na een onverwachte zwangerschap hadden wij ook nog eens te maken met een onverwachts vroege geboorte. Onze lieve zoon Sam kwam 8 weken eerder dan gepland. Het was een gewone werkdag voor ons beide, maar ik had te maken met buikkrampen. De huisarts zei dat het een blaasontsteking was. En daar ga je dan vanuit. Maar ‘s-Avonds was het nog niet minder en zijn we naar het ziekenhuis gegaan voor controle. Bij de triage kregen we te horen dat de bevalling was begonnen… Het was erg onwerkelijk!

Gelukkig deed Sam het vanaf het begin af aan al erg goed. Een ontzettend sterk mannetje! Zijn geboortegewicht was 1922 gram, wat wij hebben begrepen een goed gewicht was en wat hem ook heeft geholpen.

In de periode die wij hebben vertoefd in het ziekenhuis had een vriendin van mij het over Stichting Earlybirds. Het leek mij erg fijn om de eerste weken van Sam op die manier vast te laten leggen. En niets was minder waar! Fotografe Luzanne kwam in het ziekenhuis prachtige foto’s maken. En als klap op de vuurpijl bleek ook dat Sam diezelfde dag mee naar huis mocht. Goede herinneringen aan een heftige periode, mede dankzij Luzanne!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.