Sam prematuur geboren met 33 weken, VieCuri ziekenhuis, borstvoeding

Sam


Sam prematuur geboren met weken, VieCuri ziekenhuis, borstvoeding

Van de fotograaf:

Ik mocht bij Sam op bezoek in het VieCuri ziekenhuis. Aan het begin van de sessie mocht ook grote zus Lynn mee of de foto. Wat een trotse grote zus. Sam werd overstelpt met aaitjes en kusjes. Zo lief!

Nadat Lynn met opa op stap ging, mocht Sam lekker in badje. Hij genoot van het warme water en na het badje hoefde hij niet meer aan de monitor, weer een mijlpaal bereikt. Sam mocht nog lekker bij mama drinken en viel daarna weer heerlijk in slaap. Liefde en trots voor Sam, voor Lynn en voor elkaar waren duidelijk aanwezig tijdens de reportage.

De dag na de reportage mocht Sam lekker met papa, mama en Lynn mee naar huis. Geniet van de mooie momentjes met jullie gezinnetje!

—————–

Van de ouders:

De vroeggeboorte van Sam overviel ons natuurlijk, maar vanaf het begin hadden we er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Ondanks dat je de eerste weken natuurlijk geleefd wordt hebben we er ook van genoten, de Earlybirds shoot heeft daar ook mede aan bijgedragen. Een mooie toevoeging voor een bijzondere tijd die niet weggestopt moet worden en een mooi plekje binnen je herinneringen mag krijgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.