Sam prematuur geboren met 32 weken en 5 dagen, zwangerschapsvergiftiging, HELLP, couveuse

Sam

Sam prematuur geboren met 32 weken en 5 dagen, zwangerschapsvergiftiging, HELLP, couveuse
Stukje mama:

Wat een spannende tijd!

Met 31w5d moest ik opgenomen worden in het ziekenhuis met diagnose zwangerschapsvergiftiging en HELLP-syndroom. Ik had nergens last van, voelde mij gewoon goed, maar de bloedtests en uitslagen zeiden iets heel anders. Na een week van wachten en heen en weer geslinger tussen hoop en vrees, werd ik op vrijdag de 13e ingeleid.

Avonds om 21.00 uur kwam onze zoon gelukkig kerngezond, en via een natuurlijke bevalling, ter wereld. Hij woog 1415 gram en was ongeveer 38 cm.
Na 3 weken en 4 dagen op de couveuseafdeling te hebben gelegen, mocht onze kleine man mee naar huis waar hij het supergoed doet en groeit als kool.

Wij willen Earlybirds bedanken voor de mooie foto’s in deze bijzondere periode.

————–

Stukje fotograaf:

In het Ikazia ziekenhuis mocht ik de lieve Sam fotograferen. We hadden de reportage eigenlijk een week later gepland, maar Sam deed het zo goed dat hij al eerder naar huis mocht. Gelukkig lukte het om de reportage een week te vervroegen.

Sam werd ontzettend liefdevol verzorgd door zijn lieve mama. Papa was hard aan het klussen in het nieuwe huis. Sam heeft heerlijk geknuffeld bij zijn moeder, waar hij zichtbaar van genoot.

Lieve Sam, wat fijn dat het zo goed met je gaat en dat je nu thuis bent bij je papa en mama.
Ik vond het heel bijzonder om foto’s van jou te maken en ik wens jou en je ouders heel veel liefde, gezondheid en geluk toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.