Roos prematuur geboren met 35 weken, zwangerschapsvergiftiging, borstvoeding, couveuse, billirubine, Isala Zwolle, sonde

Roos


Roos prematuur geboren met 35 weken, zwangerschapsvergiftiging, borstvoeding, couveuse, billirubine, Isala Zwolle, sonde

Roos is vandaag precies een week oud, en wat was het schrikken toen Roos’ mama na een fijne zwangerschap ziek werd. Vanweg zwangerschapsvergiftiging lag Roos’ moeder een week in het ziekenhuis en werd Roos 5 weken te vroeg geboren.

Het was een drukke en hectische week, want thuis is ook oudste dochter Puck van 4,5. Zij kan niet zo vaak mee naar het ziekenhuis en daarom wordt er veel heen en weer gereden naar huis.

Het gaat gelukkig goed met Roos, ze ligt op de medium/highcare. Roos leert al drinken bij mama en mag al in bad. Omdat Roos geel wordt vanwege een te hoog biluribine gehalte krijgt ze lichttherapie in de couveuse. Voor de fotosessie mag ze even mee om in bad te gaan en is er ook tijd om uitgebreid te knuffelen en te genieten. Wat een heerlijk ontspannen ochtend was het voor de ouders van Roos.

Lieve Roos, ik hoop dat je gauw met papa en mama mee naar huis mag!
Liefs Melanie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.