Romy & Lynn

Romy-en-Lynn

5 oktober mocht ik weer richting het Moeder & Kind centrum in Harderwijk. Mijn allereerste tweeling voor de stichting. Wat bijzonder zeg! Corine (de mama van de prachtige meiden) had zich net opgegeven voor een fotosessie en toen zag ze mijn naam ertussen staan.

Wat een geluk voor mij zeg. Want Corine en ik kennen elkaar. Ik heb direct gemaild en ja hoor, ik mocht de shoot maken. Binnen 3 dagen stond ik al midden in de grote kamer, want ja.. met een tweeling krijg je direct 2 kamers.
Wat een beauty’s. Romy & Lynn zijn geboren met 34 weken en doen het zo ontzettend goed. Alleen Romy lag nog aan de monitor omdat ze nog een kleine terugval had, met Lynn ging alles perfect.

Corine was alleen en dus mocht zij de tweeling tegelijk in bad doen. Dat was even zoeken naar een juiste houding maar ook dat ging super. Romy & Lynn kropen net als veel andere tweelingen heerlijk tegen elkaar aan. Elkaar af en toe slaan met een handje, de been over de ander heen leggen.. achja, Het hoort erbij 😉 Het was een prachtig gezicht hoe ze samen genoten van hun warme badje. Daarna mochten ze nog even lekker in mama’s armen liggen en daarna was het toch echt tijd om te voeden.

Ik gok dat Romy & Lynn zo snel mogelijk met mama naar huis mogen, lekker thuis genieten van elkaar en vooral met de 2 grote broers.

Lieve Matthijs, Corine, Roan, Milan en mooie meiden.. Geniet van elkaar! Ik hoop jullie snel als gezinnetje voor de lens te hebben.

Liefs, Everdien

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.