Robin en Vayen

Robin & VayenZaterdag 12 april heb ik een afspraak in het St Antonius ziekenhuis in Nieuwegein om de prachtige tweeling Robin & Vayen te fotograferen.

Mama staat mij al op te wachten en is super enthousiast dat eindelijk de reportage kan plaatsvinden. In het St Antonius ziekenhuis is het de eerste keer dat de Earlybirds stichting langs komt om te fotograferen, en de verpleging is al net zo enthousiast als de ouders. Wat heerlijk om zo ontvangen te worden. De verpleegkundige heeft zelfs de plakkers van de zonde in een hartje geknipt om het er vrolijker uit te laten zien. Fantastische toch!!

Ik loop mee naar de kamer waar de tweeling ligt, en ontmoet daar papa en natuurlijk Robin & Vayen. Ze liggen nog heerlijk te slapen in hun wiegje, dus kan ik ze eerst even rustig bewonderen.

Met 28 weken zwangerschap vond de tweeling het wel genoeg in mama’s buik. Maar gelukkig hebben de artsen het nog kunnen rekken tot 31 weken maar toen vonden ze het echt genoeg en braken de vliezen. Binnen een paar uur zijn ze op 15 maart geboren door middel van een keizersnee. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met ze.

Vandaag mogen ze samen in de tummy tub, dus ik pak mijn camera en fotografeer alle mooie momenten. Ze vinden het heerlijk samen in de tub en kijken met grote ogen om zich heen. Wat fantastisch om te zien hoe ontspannen ze zijn en van het moment genieten.

Daarna mogen ze lekker drinken, maar ze zijn zo ontzettend moe dat de voeding via de zonde gegeven moet worden. Eenmaal in hun wiegje dromen ze lekker verder……..

Lieve Heinz en Bettine,

Bedankt dat ik dit bijzondere moment met jullie mocht delen. Ik wens jullie heel veel geluk, liefde en gezondheid toe en ik hoop dat Robin & Vayen snel naar huis mogen en jullie eindelijk kunnen genieten als gezin samen met hun grote broer Milan.

Liefs Melanie

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.