Riff

Op 15 januari 2022 werd onze zoon Riff met 34 weken +1 dag geboren. Bij de 30 weken echo bleek hij te klein te zijn. Veel ritjes naar het ziekenhuis in Uden volgden. Steeds mochten we weer naar huis, want ons mannetje was oké. Tot 3 januari bleek dat mama zwangerschapsvergiftiging had. We werden opgenomen in het ziekenhuis en mochten tot hij geboren werd niet meer naar huis.  Dezelfde avond nog werden we met de ambulance naar het Radboud in Nijmegen gebracht. Daar hebben we 9 dagen gelegen tot we weer terug mochten naar Uden. Want we hadden de 32 weken inmiddels bereikt. Helaas bleek je niet meer te groeien in mama’s buik, dus werd het tijd om je te halen.

Op 15 januari was je daar dan. Je woog 1260 gram. Een heel klein, maar sterk mannetje. Daar lag je dan in de couveuse aan allerlei draadjes. Maar ademen deed je al helemaal zelfstandig. Gelukkig mochten we met je buidelen. Dat was iedere keer weer heel bijzonder en fijn. Iedere dag groeide je weer en werd je steeds sterker. Je kan jezelf goed laten horen wanneer je honger hebt. Een klein mannetje met een pittig karakter.  Door een verpleegster van Bernhoven werden wij gewezen op Stichting Earlybirds. Uiteindelijk mocht je uit de couveuse en in een bedje. Fotografe Mieke heeft het moment van overgang naar jouw bedje vastgelegd. Voor ons heel bijzonder en een echte mijlpaal. Wat zijn we dankbaar dat Mieke dit moment voor ons wilde vastleggen. Daarnaast zijn er nog veel andere mooie momenten gefotografeerd.

Donderdag 17 februari mocht je dan eindelijk met ons mee naar huis. Wat was dat spannend maar ook zo fijn. Weken hebben we uitgekeken naar dit moment. We willen alle verpleegsters bedanken voor de goede zorgen. Ook Mieke willen we bedanken voor de mooie herinneringen die zijn vastgelegd.

Liefs Riff, papa en mama

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.