Rens prematuur geboren

Rens

Rens prematuur geboren

Op vrijdag 19 november mocht ik bij Rens en zijn ouders op bezoek in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. En wat een geluk; ik was net op tijd, want mama had net te horen gekregen dat, als alles het weekend goed zou gaan, Rens op maandag mee naar huis mocht! Wat een heerlijk vooruitzicht na 6 lange weken in het ziekenhuis. Mama vertelde dat ze zwangerschapsvergiftiging had ontwikkeld en al twee weken opgenomen was in het ziekenhuis. Op een gegeven moment was ze zo ziek, dat het met beiden niet meer goed ging. Hierop besloten de artsen de bevalling vervoegd in te zetten.

Met 33 weken werd dit knappe mannetje geboren en wat deed hij het meteen goed! Hij werd steeds zelfstandiger en stapje voor stapje konden alle toeters en bellen afgebouwd worden. Tijdens de fotoreportage was ik getuige van een heerlijk en ontspannen verzorgingsmomentje, waarbij de warmte, trots en liefde duidelijk voelbaar
waren!

Lieve Rens, zet hem op! Ik hoop dat je tijdens het weekend geen dipjes hebt gehad en dat je nu lekker met je papa en mama mee naar huis bent!

Namens de stichting Earlybirds,
Rachel Viersma

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.