Rein & Maas

Rein & Maas

 

“Op 19 oktober ging ik naar het Bronovo ziekenhuis in Den Haag voor mijn eerste jongenstweeling. Zo leuk! Rein en Maas zijn geboren met 31,5 weken en inmiddels bijna 35 weken. De dag voordat ik kwam waren ze overgeplaatst naar een wiegje en vandaag mochten ze voor het eerst in bad. Een bijzonder moment. Ze vonden het heerlijk en hadden wel uren kunnen liggen volgens mij. De ouders Reinier en Heddy gingen heel relaxed met hun mannen om. Mooi om te zien. En de verpleging was in een woord geweldig. Wat een medewerking. Dat maakt het voor een fotograaf een feestje om te fotograferen. Rein en Maas zijn twee prachtige mannetjes met 2 liefdevolle en trotse ouders. Veel geluk, liefde en gezondheid met z’n viertjes! Liefs, Evelyne”

*******************

De ouders:

“Wauw, een tweeling! Twee kindjes om van te houden, te verzorgen en te knuffelen… Ik wist dat een tweelingzwangerschap pittig kon zijn, maar tot week 26 ging het prima. Die weken daarop voelde ik mezelf steeds zwakker worden, ik bleek een ernstige vorm van zwangerschapscholestase te hebben die zowel mijn nieren als lever extreem hebben aangetast. Met 31,5 weken is daarom besloten de zwangerschap in te leiden, na een positieve laatste groeiecho.

Op 27 september 2014 zijn onze mooie zoons Maas en Rein geboren!

Ruim 8 weken te vroeg, dat hield in dat wij een spannende tijd tegemoet gingen met ups en downs. Vanaf minuut 1 lieten onze stoere kanjers zien hoe sterk ze zijn. Een periode van ademhalingsondersteuning, infuusjes, sondes, alarmerende monitoren, bloedtransfusie, echo’s en scans volgden.. Maar ook een periode van voor het eerst in een rompertje, verhuizen van couveuse naar wiegje, eerste pakje aan, eerste keer aan de borst of flesje, over de 2 kilo qua gewicht en voor het eerst in badje.

Dit laatste is vastgelegd door Evelyne Vrolijk, een enthousiaste vrijwilligster die op haar vrije zondagochtend voor ons naar het Bronovo kwam. Het was echt een feestje deze ochtend, de jongens mochten samen in bad… Wij hebben genoten!! De foto’s zijn zo puur, mooi en geeft ons een fantastische herinnering aan de eerste 6 pittige weken in het ziekenhuis als kersvers gezin!

Zaterdag 8 november mochten we dan eindelijk naar huis!

Evelyne, ontzettend bedankt!

Liefs,
Reinier, Heddy, Maas en Rein!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.