Rebekka

Rebekka

Rebekka is geboren met 36 weken. Mama had zwangerschapsvergiftiging, werd hiervoor opgenomen in het ziekenhuis en een paar dagen later is vanwege de gezondheidrisico’s voor mama en de baby de bevalling ingeleid.
Rebekka is geboren! Een prachtig klein meisje van 2350 gram. Na de geboorte is Rebekka uitgebreid onderzocht, ze was overduidelijk ziek. Snel werd er gestart met verschillende kuren om zo breed de infectie te kunnen bestrijden, ook al wisten de artsen nog niet wat er aan de hand was. Later bleek dat Rebekka ziek is geworden door de gbs-bacterie en daardoor een bloedvergiftiging en mogelijk een hersenvliesontsteking heeft gehad.
Wat een heftige periode is dit voor de ouders en Rebekka. Wat opvalt tijdens mijn bezoek voor de rapportage is de positiviteit van de ouders. Rebekka neemt dit zichtbaar over, zoveel lachjes heeft ze ons laten zien gedurende de reportage. Rustig, lief en vrolijk … wat een heerlijke eigenschappen en je vader en moeder genieten zichtbaar van de momenten met jou. Mooi om te zien.

Lieve Rebekka, als het goed is mag je deze week naar huis en is de antibioticakuur voorbij. Herstel maar goed en groei maar lekker verder. Ik wens jullie drie veel geluk toe.

Liefs Jill

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.